Therapeuten

Wij zoeken voor u altijd naar een behandelaar/ therapeut die qua kennis en opleiding het meest adequaat uw klacht kan verhelpen.

Uw persoonlijke voorkeur voor een therapeut wordt uiteraard altijd gehonoreerd.

De vier teamleden vormen gezamenlijk de maatschap Fysiotherapie Dubbeldam.

 

 

Cees Buytenhek : Fysiotherapeut/Hand- en polstherapeut

 

Fysiotherapeut/Hand- en polstherapeut

Sinds 1983 werkt Cees in zijn geboortestad Dordrecht. Hij is voor velen dan ook al jaren een bekend en vertrouwd gezicht bij Fysiotherapie Dubbeldam.

Meer

 

 

   

 

Cees Buytenhek

Mieke Buytenhek-Mol : Fysiotherapeut

 

Fysiotherapeut

Mieke is in 1982 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie te Rotterdam. Na werkzaam te zijn geweest in praktijken in Hendrik Ido Ambacht en Barendrecht, is zij als allround fysiotherapeut vanaf 1988 actief bij Fysiotherapie Dubbeldam.

Meer

 

 

   

 

Mieke Buytenhek-Mol

Joost van Leusden : Fysiotherapeut-Manueel therapeut

  Fysiotherapeut-Manueel therapeut

Joost is in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2011 als manueel therapeut . Sinds 2011 is hij als maatschapslid verbonden aan Fysiotherapie Dubbeldam.

Meer
   

 

Joost van Leusden

Ernest Markesteijn, Fysio-Manueel therapeut.

Afgestudeerd in 1995 en vlot daarna de reguliere opleiding Manuele Therapie in Amersfoort (SOMT) gevolgd. Later nog de upgrade tot Professional Master Manuele Therapie (2008).

Hij heeft dan ruim 20 jaar in een praktijk in het ASZ gewerkt, tot 2018, waar hij ruime klinische ervaring opgedaan heeft in de interne geneeskunde, chirurgie, orthopedie en longziekten. Ruime poliklinische ervaring in orthopedische revalidatie (status na totale schouder-prothese, knie-prothese, heup-prothese) en chirurgische revalidatie (bijv. status na Achillespeesruptuur); wervelkolom gerelateerde klachten; schouderklachten; COPD en andere longaandoeningen; BPPD; WAD (Whiplash).

Zijn persoonlijke fascinatie voor (en gelukkig nog steeds verbazing over) het menselijk lichaam als systeem en alle invloeden die hun rol daarin spelen zijn een drijfveer om problemen te willen doorgronden, altijd met hulp van patiënt. U kunt daarin een eerlijke en heldere uitleg verwachten.

In zijn vrije tijd is Ernest druk met zijn gezin en probeert daarnaast tijd vrij te maken om vooral in het open water te zwemmen. Daarnaast geeft hij waterpolotraining bij MNC Dordrecht, waar hij ruim 15 jaar in het eerste heeft gespeeld.

Hij is geregistreerd lid van het KNGF en lid van de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

 

 

 

 

 

Ernest Markesteijn,