Over de Praktijk

Onze praktijk is gevestigd in het centrum van Dubbeldam in de plaats Dordrecht en maakt deel uit van Gezondheidscentrum Dubbeldam.

Het gezondheidscentrum bestaat sinds 2017 en voldoet aan de meest recente eisen van de beroepsgroepen en verzekeraars.

De praktijk is gelijkvloers en bestaat uit een ruime oefenzaal met daar omheen vier behandelkamers welke allen voorzien zijn van airconditioning en een ventilatiesysteem. Om onze patiënten goed van dienst te kunnen zijn is er een balie, kleedkamer, toilet en een douche.

Al met al kleinschalig qua opzet, maar groot voor wat betreft de behandelmogelijkheden. Onze specialisaties kunt u vinden via de menubalk op deze site. In het behandelproces is er alle ruimte voor een directe en persoonlijke benadering. Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel en leidt tot de beste resultaten.

Registratie:
Alle fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd. Zij staan tevens in het kwaliteitsregister van de beroepsgroep KNGF

Klachtenregeling:
Er wordt gebruik gemaakt van de klachtenregeling van het KNGF.

Kwaliteitsbewaking:
Er wordt gewerkt volgens de door de beroepsgroep vastgestelde richtlijnen en gedragsregels. De teamleden blijven door jaarlijkse bij- en nascholing up-to-date met de ontwikkelingen in het vak.
Uw (behandel)gegevens worden volgens de meest recente regels vastgelegd in een EPD. (Elektronisch Patiënten Dossier)

Samenwerking:
Er zijn overeenkomsten gesloten met vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland. Er is een nauwe samenwerking met de twee in Dubbeldam gevestigde huisartsenpraktijken: Dubbelzorg en De Esdoorn. Tevens zijn er samenwerkingsbanden met Fysiotherapie Spaans en van Leeuwen en Bekkencentrum ProFundum Instituut. De praktijk is aangesloten bij Coöperatie Fysiotherapie Dordrecht en Omstreken u.a. Netwerk Voordehand en Netwerk schouderklachten Rotterdam/Drechtsteden.

Toegankelijkheid:
U kunt zowel met als zonder verwijzing van een arts bij Fysiotherapie Dubbeldam terecht voor advies en/of behandeling.

Vergoeding:
Fysiotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket van uw zorgverzekering. We adviseren u om voor uw eerste behandeling de verzekeringspolis te controleren of de behandelingen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Wanneer u voldoende aanvullend verzekerd bent, worden alle behandelingen rechtstreeks, dus zonder extra handelingen voor u, met uw zorgverzekeraar verrekend. Indien u niet verzekerd bent kunt u onze tarieven op deze website raadplegen.