Versterking Team vanaf 1-9: Ernest Markesteijn

Versterking Fysiotherapie Dubbeldam

Vanaf 1-9 komt Ernest Markesteijn Team Fysiotherapie Dubbeldam versterken. Hier kunt u de ervaring van Ernest lezen. Welkom Ernest!

Afgestudeerd in 1995 en vlot daarna de reguliere opleiding Manuele Therapie in Amersfoort (SOMT) gevolgd. Later nog de upgrade tot Professional Master Manuele Therapie (2008).

Hij heeft dan ruim 20 jaar in een praktijk in het ASZ gewerkt, tot 2018, waar hij ruime klinische ervaring opgedaan heeft in de interne geneeskunde, chirurgie, orthopedie en longziekten. Ruime poliklinische ervaring in orthopedische revalidatie (status na totale schouder-prothese, knie-prothese, heup-prothese) en chirurgische revalidatie (bijv. status na Achillespeesruptuur); wervelkolom gerelateerde klachten; schouderklachten; COPD en andere longaandoeningen; BPPD; WAD (Whiplash).

Zijn persoonlijke fascinatie voor (en gelukkig nog steeds verbazing over) het menselijk lichaam als systeem en alle invloeden die hun rol daarin spelen zijn een drijfveer om problemen te willen doorgronden, altijd met hulp van patiƫnt. U kunt daarin een eerlijke en heldere uitleg verwachten.

In zijn vrije tijd is Ernest druk met zijn gezin en probeert daarnaast tijd vrij te maken om vooral in het open water te zwemmen. Daarnaast geeft hij waterpolotraining bij MNC Dordrecht, waar hij ruim 15 jaar in het eerste heeft gespeeld.

Hij is geregistreerd lid van het KNGF en lid van de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).